Warning: Creating default object from empty value in /usr/home/leconomat.cat/web/intranet/wp-content/themes/evolve/library/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Birra ètica, a la pàtria de Damm – L'Economat Social
Cultura i consum

Birra ètica, a la pàtria de Damm

El soci Jordi Ortiz escriu un article molt interessant a La Marea sobre begudes recomanables per aquest estiu! (Llegiu més per accedir a l’enllaç de l’article).

Similar posts
  • Atenció: ampliem l’#EconomatCap... Desprès d’un mes de l’emissió dels títols participatius de l’Economat Social per poder finançar les obres pel nou local als baixos de l’edifici de la Borda, i aconseguit més del 60% del finançament necessari, hem decidit ampliar el termini d’adquisició de títols durant 15 dies més: FINS EL 9 DE NOVEMBRE. Podeu participar-hi de maneres [...]
  • Promo: nova sòcia = cistella + camise... Atenció promoció! Si porteu un/a nou/nova soci/a a l’Economat Social… Us regalem una cistella per vosaltres… i una samarreta per a ell/a! La promoció comença el setembre del 2018, i durarà fins a exhaurir les existències de samarretes (100% cotó color blanc, diferents talles disponibles, dissenyades i impreses a Sants). Aprofiteu la promoció i fem [...]