Cultura i consum

Promo: nova sòcia = cistella + camiseta!

Atenció promoció!
Si porteu un/a nou/nova soci/a a l’Economat Social…

Us regalem una cistella per vosaltres… i una samarreta per a ell/a!

La promoció comença el setembre del 2018, i durarà fins a exhaurir les existències de samarretes (100% cotó color blanc, diferents talles disponibles, dissenyades i impreses a Sants).

Aprofiteu la promoció i fem que el nostre consum tingui poder!

Similar posts
  • Atenció: ampliem l’#EconomatCap... Desprès d’un mes de l’emissió dels títols participatius de l’Economat Social per poder finançar les obres pel nou local als baixos de l’edifici de la Borda, i aconseguit més del 60% del finançament necessari, hem decidit ampliar el termini d’adquisició de títols durant 15 dies més: FINS EL 9 DE NOVEMBRE. Podeu participar-hi de maneres [...]
  • El cuscús El cuscús és una forma lleugera i refrescant de menjar cereal. S’elabora a partir de la sèmola del blat dur  que s’obté molent els grans de blat sencers fins a aconseguir una mena de farina gruixuda. La paraula cuscús prové de l’àrab, significa “el menjar” i reflecteix la importància d’un aliment considerat bàsic en aquesta [...]
  • Birra ètica, a la pàtria de Damm El soci Jordi Ortiz escriu un article molt interessant a La Marea sobre begudes recomanables per aquest estiu! (Llegiu més per accedir a l’enllaç de [...]