Cultura i consum

Què fem i com funcionem

L’activitat de l’economat es centra en:

  • Comerç, adquisició i venda de productes ecològics, en especial en l’àmbit alimentari en les millors condicions de preu, qualitat i equitat social, per tal de garantir el dret fonamental de tot ciutadà a una alimentació sense productes químics ni manipulacions transgèniques, tot garantint que els processos que hagin intervingut en la creació i distribució d’aquests béns, incorporin valor social i ambiental.
  • Afavorir la satisfacció de necessitats bàsiques, molt especialment en el camp de la alimentació a persones, o col·lectius amb risc d’exclusió social, satisfent d’aquesta manera necessitats socials no suficientment ateses ni per l’administració ni per un mercat, que encara no és prou social ni solid.
  • Promoure les relacions intercooperatives, la difusió del cooperativisme, la fraternitat, la cultura i la transformació social.

El circuit de compra

Podeu fer la vostra comanda durant tota la setmana des de l’aplicació de l’economat (donem un nom d’usuari i contrasenya per cada família sòcia). L’hora i el dia de tall per a la comanda setmanal és el DILLUNS A LES 12 DEL MIGDIA.

Podeu demanar tots els productes, tant els frescos com els d’estoc, en el cas que es vulgui rebre la cistella a casa o bé només els productes frescos per aquells que la venen a buscar a la cooperativa i s’agafa l’estoc al moment i s’apunta al full d’estoc corresponent.

La vostra comanda la podeu venir a buscar els dimecres i dijous de 5 a 9 del vespre i els divendres de 10 a 1 del matí.

També us ho podem portar a domicili amb vehicle elèctric, per tots aquells que ho necessiteu, només cal que ens ho digueu.

Abonament dels productes

Cada divendres es factura les comandes d’aquella setmana i el dilluns s’efectuarà per remesa bancària el cobrament dels productes (fresc i estoc) recollits aquella setmana.

Totes les operacions econòmiques de l’economat (excepte l’aportació del capital social) es fan per girs bancaris.

Activitats

agost 2018
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031