Cultura i consum

Què fem i com funcionem

L’activitat de l’economat se centra en:

  • Comerç, adquisició i venda de productes ecològics, en especial en l’àmbit alimentari, en les millors condicions de preu, qualitat i equitat social, per tal de garantir el dret fonamental de tot ciutadà a una alimentació sense productes químics ni manipulacions transgèniques, tot garantint que els processos que hagin intervingut en la creació i distribució d’aquests béns, incorporin valor social i ambiental.
  • Afavorir la satisfacció de necessitats bàsiques, molt especialment en el camp de la alimentació, a persones o col·lectius amb risc d’exclusió social, satisfent d’aquesta manera necessitats socials no suficientment ateses ni per l’administració ni per un mercat, que encara no és prou social ni solid.
  • Promoure les relacions intercooperatives, la difusió del cooperativisme, la fraternitat, la cultura i la transformació social.

 

El circuit de compra

Podeu fer la vostra comanda on line des de l’aplicació de l’Economat (donem un nom d’usuari i contrasenya per cada família sòcia). Us la repartim a domicili amb vehicle elèctric (+3,5€) els dijous a la tarda.

Podeu demanar:

  • tots els productes, tant els frescos com els d’estoc, en el cas que es vulgui rebre la cistella a casa

 

Abonament dels productes

Cada divendres es factura les comandes d’aquella setmana i el dilluns s’efectuarà per remesa bancària el cobrament dels productes (fresc i estoc) recollits aquella setmana.

Totes les operacions econòmiques de l’economat (excepte l’aportació del capital social) es fan per girs bancaris.