Cultura i consum

Títols participatius

Objectius

OBJECTIU DEL FINANÇAMENT

L’emissió dels títols es justifica per complementar les necessitats de finançament de les obres del nou local de l’Economat Social, que s’ubicarà al local comercial de l’edifici de la Cooperativa d’habitatge en cessió d’ús La Borda, al carrer Constitució 85, de Barcelona.

El dia 5 de novembre vam aconseguir arribar a l’objectiu esperat: recaptar 70.000€, que ens serviran per convertir unes parets i uns terres de formigó pelats, en un comerç ple de vida i de proximitat. Serviran per poder tenir una cambra frigorífica on poder guardar tot el producte, un petit lavabo, un despatx, neveres, dispensadors a granel per a reduïr envasos, serviran també per fer la cartelleria, els tendals, els aparadors, i un llarg etcètera que es materialitzarà en els propers mesos. Aquí podeu consultar tot el projecte.

Tot això gràcies a la participació de més d’una seixantena de persones i entitats.  A tots i totes: MOLTES GRÀCIES. Gràcies per confiar en nosaltres, i gràcies per fer-ho possible. Ara sí que l’#EconomatCapALaBorda.

 

OBJECTIU DEL PROJECTE COMÚ

Compartint espai amb la Cooperativa d’Habitatge La Borda compartirem també un model de vida i de gestió col·lectiva. L’elecció d’una iniciativa com l’Economat Social al local de la Borda no és casual. De la mateixa manera que tampoc no ho és la decisió del canvi d’ubicació de l’Economat Social. Ambdues cooperatives perseguim objectius comuns, de manera que encaixem i sumem, caminem juntes de la mà, com dues cames d’un projecte d’intercooperació i de transformació social.

Fem i farem barri, serem un conjunt que formarà part de l’ecosistema cooperatiu de Sants, i pretenem nodrir i enfortir el teixit comercial i habitacional de la Bordeta. Alhora, la unió de les dues cooperatives, permetrà visibilitzar iniciatives alternatives als models convencionals.

 

Característiques

PERÍODE D’EMISSIÓ del 25 de setembre al 25 d’octubre del 2018, amb possibilitat d’ampliació. ATENCIÓ: TERMINI AMPLIAT FINS EL 9 DE NOVEMBRE!!! OBJECTIU ASSOLIT EL 5 DE NOVEMBRE!

VALOR NOMINAL DE CADA TÍTOL 500 € i 100€.

REMUNERACIÓ 2% i 1’5% anual respectivament, amb liquidació d’interessos anual.

VENCIMENT Els títols vencen al cap de 5 anys.

IMPORT GLOBAL DE L’EMISSIÓ La suma del conjunt de títols emesos ascendeix a un import de 70.000 €.

DESTINATS A sòcies i no sòcies, particulars, entitats, empreses, col·lectius, associacions… a tothom qui vulgui invertir en un projecte integral de transformació social i mediambiental real.

AQUÍ podeu descarregar-vos el full amb totes les característiques dels títols.

 

Com hi podeu participar?

  • INFORMANT-VOS Venint a les xerrades informatives o escrivint-nos a: economatcoop@gmail.com
  • DIFONENT Ajudant-nos a fer arribar la campanya a més gent! Compartint la web de leconomat.cat i seguint-nos a: #EconomatCapALaBorda, InstagramFacebook i Twitter.
  • APORTANT Adquirint títols participatius ens ajudareu a tirar endavant les obres del local i engegar el nou Economat Social, i estareu fent una inversió ètica en un projecte pioner a Catalunya.

(!) Potser també us interessen altres formes de participació? Cliqueu aquí

Voleu saber-ne més >>