Cultura i consum

Formulari

3 senzills passos per adquirir títols participatius

 1. FORMULARI: Si voleu comprar comprar títols només cal que ens ompliu aquest FORMULARI especificant:

  • les vostres dades personals
  • el número de compte on s’us faran efectius els ingressos dels interessos anuals.
  • quants títols voleu de cada sèrie (Sèrie 1: títols de 500€, i Sèrie 2: títols de 100€)

2. TRANSFERÈNCIA: Us contestarem a l’adreça electrònica que ens haureu facilitat, i haureu de fer la transferència corresponent a la quantitat de títols que voleu adquirir al compte corrent de l’Economat Social, i enviar-nos el justificant per correu electrònic [*].

3. CONTRACTE: Des de l’Economat Social omplirem les dades en un “Contracte” (excepte les dades següents: ni el dia en què Economat Social tenim constància que s’ha fet efectiu l’import, ni la data del contracte [**]).

  • Us enviarem dues còpies del “Contracte” per correu ordinari, signareu ambdues còpies en prova de conformitat-subscripció, i les retornareu a l’Economat Social (presencialment o bé per correu ordinari).
  • A l’Economat Social, completarem les dates que faltaven[**]: la data de l’ingrés (del qual ja tindrem justificant [*]), i la data d’aquell dia. També signarem les dues còpies.
  • Quan haguem rebut els documents originals a l’Economat Social, n’arxivarem una copia original per la cooperativa, i l’altre original us la tornarem a enviar per correu ordinari , i així ambdues parts tindrem els documents firmats originals.